Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura BM Wetar

obryl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej byłoby by zrobić wp 35 lv, wtedy metki na dolinie, pustyni i oczywiście bez 2x drop się nie obejdzie. Bm na takim lv to możesz spróbować metki w m2 i kupić dzika. Albo z tym 900 kk zrób tak, kup taniej sprzedaj drożej. Ja miałem 100kk, po 2 miesiacach ponad 6kkk

Legenda
Opublikowano

Robisz WP/Body i rozpoczynasz niszczenie metków. Robisz bojowego i pozostawiasz na 35poziomie w m2 na metkach, ewentualnie dolina. BM b. ciężko na siebie zarobić, więc musisz mieć tego sponsora.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Robisz WP/Body i rozpoczynasz niszczenie metków. Robisz bojowego i pozostawiasz na 35poziomie w m2 na metkach, ewentualnie dolina. BM b. ciężko na siebie zarobić, więc musisz mieć tego sponsora.

Lub WP'ka i na medale konne.

Opublikowano

Ogony węża to Twoja jedyna nadzieja..
Widzę że wszystkie wypowiedzi sprowadzają się do dropa w m2...
Litości.. Co on tam dropnie? Raz na 30 - 40 ku aurę wartą 4kk?
Na metkach nie zarobisz, nie te czasy. Dzisiaj z metinów podnosi się jedynie ku dla buffa, aury, strach, czarowne ostrze i zbroję, ew. berek i wir ale to już marne grosze.
Ja osobiście wywalam na glebę nawet silne ciała i wiry miecza bo w tych czasach to tylko "zbieracz kurzu" w eq.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...